Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

Hadouir wil Roda JC gaan verlaten


11 mei 2009 - Anouar Hadouir wil Roda JC komende zomer verlaten. De aanvaller keerde na een aantal opzienbarende weken terug in de selectie van Roda JC maar Hadouir wil graag een nieuwe stap in zijn loopbaan zetten.

Ruim twee weken geleden escaleerde het op de training van Roda JC. Er onstond een opstootje tussen Hadouir en doelman Bram Castro. Laatsgenoemde kreeg van Hadouir een tik in het gezicht, zijn wenkbrauw diende zelfs gehecht te worden. Wat volgde was een verwijdering uit de selectie van Hadouir en een aangifte van Castro tegen de aanvaller.

Afgelopen week kon Hadouir na overleg tussen trainer Van Veldhoven en de rest van de selectie terugkeren, wel diende Castro de aangifte in te trekken. De Belgische doelman deed dat maar stelde wel dat hij het voorval nog niet vergeten was. Hadouir keerde terug in de selectie van Roda JC en plotseling won de club met 3-2 in Rotterdam van Feyenoord, de aanvaller kwam eenmaal tot scoren.

"Het bestuur laat mij weliswaar niet zomaar gaan, maar ik denk dat het voor beide partijen beter is als ik de club verlaat. Ook al heb ik mijn buik nog niet vol van Roda", aldus Hadouir tegenvoer Spits. "Als ik niet lekker in mijn vel zit, vind ik het moeilijk om me op te laden voor de wedstrijden. Ik wil gewoon met een leeg hoofd opnieuw beginnen bij een andere club. Er is hier zoveel gebeurd dit seizoen, daar hebben jullie nog niet voor de helft weet van."

De 26-jarige Hadouir hoopt op een mooie club uit de Eredivisie, ook een buitenlands avontuur sluit hij neit uit. Wel zal Hadouir eerst met Roda JC proberen in de Eredivisie te blijven via de nacompetitie. In de eerste ronde hoeven de Limburger nog niet in actie te komen. In de tweede ronde speelt het tegen de winnaar van Dordrecht - TOP Oss.

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!