Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

Eerste namen selectie Suriprofs bekend


11 mei 2009 - Het is op dit moment nog niet geheel duidelijk welke spelers morgen voor de Suriprofs in actie zullen komen. Duidelijk is al wel dat in ieder geval Kew Jaliens (AZ) en Urby Emanuelsson (Ajax) hun medewerking hebben toegezegd.

Trainer Aron Winter is druk doende met de samenstelling van zijn selectie. Jermain Lens (AZ) behoort eveneens tot de selectie. Ook Michael Reiziger, Edgar Davids en Patrick Kluivert zullen hun opwachting gaan maken. Verder lijkt Boy Waterman de doelman van de Suriprofss te zijn nu ADO Den Haag de nacompetitie wist te ontlopen.

Eredivisie Live zal rechtstreeks verslag doen van het jubileumtoernooi in de Amsterdam ArenA. Er worden twee duels van 45 minuten gespeeld. Om 20.00 uur speelt het nationale team van Suriname tegen VVV Venlo. Om 21.15 uur spelen de Suriprofs tegen een combinatie-team van Ajax.


Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!