Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

Van Veldhoven voor twee duels geschorst


11 mei 2009 - Roda JC moet het in de tweede ronde van de playoffs doen zonder trainer Harm van Veldhoven. De KNVB heeft de trainer van Roda JC voor twee duels geschorst nadat hij bij Feyenoord - Roda JC van het veld werd gestuurd omdat hij collega-trainer Leon Vlemmings voor 'klootzak' had uitgemaakt.

Op advies van de vierde official besloot scheidsrechter Kevin Blom de trainer van Roda JC van het veld te sturen, te meer omdat deze zonder toestemming buiten zijn gebied was geweest. Na afloop maakte Van Veldhoven openlijk zijn excuses en ook Vlemmings zag daar geen problemen in.

De aanklager betaald voetbal vond dat niet en besloot de trainer voor twee duels te schorsen, ook omdat Van Veldhoven eerder dit seizoen ook al in de clinch lag met een scheidsrechter. Roda JC treft in de tweede ronde van de playoffs de winnaar van de tweestrijd tussen TOP Oss en FC Dordrecht.


Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!