Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

Eljero Elia Talent van het Jaar


12 mei 2009 - FC Twente-aanvaller Eljero Elia is door een jury onder leiding van Johan Cruijff verkozen tot Talent van het Jaar. De 22-jarige aanvaller zal op 31 augustus tijdens het Voetballer van het Jaar-gala de prijs in ontvangst nemen.

Door de uiverkiezing als Talent van het Jaar mag de aanvaller een locatie aanwijzen waar een Cruijff Court wordt aangelegd. Onlangs werd nog bekend dat voormalig winnaar Ibrahim Afellay Cruijff Court aan te laten leggen in de geboorteregio van zijn ouders in Marokko.

De jury bestond naast Johan Cruijff uit Mohamed Allach, Marco van Basten, Mario Been, Philip Cocu, Willy Dullens, Ron jans, Wim Jonk, Bert van Marwijk en John van 't Schip.

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!