Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

Redan scoort bij debuut Roda


6 maart 2004 - FC Zwolle pakte vandaag een punt in Kerkrade tegen Roda JC. De Limburgse club had afgelopen week nog Iwan Redan op huurbasis vastgelegd van RKC Waalwijk, de aanvaller moest op de bank beginnen. In de tweede helft maakte hij zijn opwachting en scoorde binnen vijf minuten de openingstreffer. In de 63ste minuut bracht Zwolle aanvaller Van Dinteren de eindstand op het scorebord.


Kone en Cristiano maakte vandaag opnieuw hun opwachting in de basis, beide pikten een goal mee in de 2-1 overwinning in Eindhoven op PSV vorige week. Vandaag liep het echter niet zo als anders. De aanvaller konden dit maal niet vroeg in het duel scoren.

Uiteindelijk kwam Redan in de rust in de ploeg voor middenvelder Sven Vandenbroeck. De huurling scoorde binnen vijf minuten de openingstreffer al ging hier wel een niet geziene overtreding op Zwolle doelman Van der Werff aan vooraf. Na 63 minuten kwam Zwolle door Van Dinteren op gelijke hoogte. Daar bleef het ook bij. Zwolle pakt dus weer een punt.Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!