Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

Telstar - MVV eindigt gelijk


12 mei 2009 - Telstar en MVV hielden elkaar vandaag in Velsen in bedwang. De thuisploeg was de bovenliggende partij maar zou niet tot scoren komen. Vrijdag is in Maastricht de return.

Mede dankzij goed keeperswerk van Ruud Boffin bleef MVV vandaag in Velsen op de been. De Belgische doelman zou zelfs vlak voor tijd een strafschop keren van Olenski. De kansen waren voor Telstar, maar in de blessuretijd van het duel was ook MVV dichtbij. Invaller Christian Brüls zou met een kopbal echter de lat raken.

Telstar en MVV kwamen vanavond dus niet verder dan 0-0. Aanstaande vrijdag in in de Geusselt de return en dan wordt direct duidelijk wie het in de volgende ronde mag opnemen tegen De Graafschap.

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!