Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

Co Adriaanse zegt Ajax af


13 mei 2009 - Co Adriaanse heeft aan Ajax laten weten voorlopig niet in gesprek met de club te willen treden. De oefenmeester wil het seizoen bij Red Bull Salzburg afmaken en zich vervolgens bezinnen over zijn toekomst.

"Co Adriaanse heeft ons na een telefoontje duidelijk aangegeven dat hij zich volledig richt op het slot met Salzburg. Zijn seizoen daar duurt nog een aantal weken. Daarna wil hij tijd nemen om zich te bezinnen op wat hij nog wil doen in het leven. Dat respecteren wij," stelt Ajax-directeur Rik van den Boog tegenover het Algemeen Dagblad.

Ajax zal dus verder moeten gaan zoeken naar een nieuwe trainer. Eerder werd al duidelijk dat Frank Rijkaard geen trek had in een dienstverband bij Ajax. Ook Guus Hiddink stelde dat hij niet beschikbaar was voor de vrijgekomen positie. Danny Blind, nu technisch manager, is een optie die Ajax zelfs al in huis heeft.

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!