Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

Marcel Meeuwis op weg naar Duitsland


13 mei 2009 - Marcel Meeuwis lijkt zijn loopbaan te gaan vervolgen in de Bundesliga. Er is inmiddels een Duitse club die een officieel bod op de middenvelder heeft gedaan bij Roda JC. Vermoedelijk gaat het om Borussia Monchengladbach.

"Het is nu zaak dat beide clubs het over de hoogte van de afkoopsom eens worden. Het ziet er echter naar uit dat het in de komende dagen allemaal goed komt", aldus Louis Laros, zaakwaarnemer van Meeuwis, die de interesse van Gladbach noch wil ontkennen of bevestigen in De Telegraaf.

Roda JC-trainer Harm van Veldhoven gaat in ieder geval uit van een vertrek van Meeuwis. "Marcel heeft mij gezegd dat er interesse is voor hem uit Duitsland. Ik begrijp dat een speler hogerop wil."Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!