Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

Advocaat wordt coach Rode Duivels


13 mei 2009 - Dick Advocaat heeft volgens De Telegraaf een principe-akkoord bereikt met de Belgische voetbalbond over een functie als bondscoach. Advocaat kon ook langer blijven bij het Russische Zenith St. Petersburg en zelfs een club uit de Engelse Premiership lonkte.

"Advocaat ligt vast tot november bij Zenit St. Petersburg, maar er is een principeakkoord met hem tot en met het EK 2012. Ik heb een contract opgemaakt, ik neem aan dat zijn raadsman het nog doorneemt en het een paar keer over en weer zal gaan voor het is afgerond", aldus Jean-Marie Philips, uitvoerend directeur van de Belgische voetbalbond in de krant Het Laatste Nieuws.

Technisch afgevaardigde Collin was onder de indruk van de spelerskennis van Advocaat: "Hij kende op Eden Hazard na alle spelers van de nationale ploeg. Advocaat is erg goed op de hoogte."

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!