Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

Feyenoord en Heerenveen delen punten


7 maart 2004 - Feyenoord heeft vanmiddag in een uitverkochte Kuip met 2-2 gelijkgespeeld tegen SC Heerenveen. De Friezen kwamen met 0-2 voor, maar door twee goals van Thomas Buffel wisten de Rotterdammers alsnog een punt te pakken, waardoor de voorsprong op Heerenveen twee punten blijft. In de rust werd eindelijk officieel afscheid genomen van de naar Manchester City vertrokken Paul Bosvelt.


Feyenoord startte het duel goed. De Rotterdammers gaven Heerenveen weinig ruimte en kregen zelf enkele kleine mogelijkheden, waaronder een afstandsschot van gelegenheids verdediger Hossam Ghali.

Na 11 minuten ging Pardo echter in de fout. De Chileen liet zijn directe tegenstander Vayrynen lopen en moest dit uiteindelijk goedmaken door een tackle, die hem op een penalty en een gele kaart kwam te staan. Selakovic wist deze mogelijkheid met behulp van de binnenkant van de paal te benutten.

Heerenveen pakte dus de voorsprong, hiermee ging gelijk het niveau van de wedstrijd omlaag. Feyenoord moest nu echt het spel gaan maken en hanteerde vaak de lange bal, die direct werd onderschept. Hossam Ghali maakte verdedigend een slechte indruk. Ghali leidde in de tweede helft dan ook de 2-0 in van Richard Knopper. Na 66 minuten leek het duel dan ook gespeeld.

Onder aanvoering van de in de rust al ingevallen Shinji Ono en later ook nog Robin van Persie en Danko Lazovic werd Feyenoord veel gevaarlijker. Uiteindelijk was het Thomas Buffel die twee keer scoorde. Feyenoord ging zelfs nog op zoek naar de overwinning. Gerald Sibon was echter dichterbij een doelpunt, goed keeperswerk van Lodewijks zorgde er voor dat het een gelijkspel werd.Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!