Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

RBC zoekt versterkingen in Zuid-Europa


16 juli 2003 - De kans is groot dat de laatste nieuwe spelers van RBC uit de zuidelijke competities komen. Van der Kraan: 'De Nederlandse markt hebben we al in kaart gebracht, de Belgische ook. Inmiddels zijn we bezig met de Franse, Portugese en Spaanse voetbalmarkt.' RBC is nog op zoek naar een middenvelder, een spits en een linksbuiten.

Prince Daye zal mogelijk de laatste positie invullen. Hij zal in ieder geval de wedstrijd van aanstaande Anderlecht meepakken. De Liberiaan is nu bijna een week op proef, maar kon in het oefenduel tegen FSV niet overtuigen.

Vanaf gisteren wordt ook de Portugees Matos getest. De aanvallende middenvelder zal deze week mee trainen. De wedstrijd tegen Anderlecht zal in beide gevallen waarschijnlijk de doorslag geven of de spelers in aanmerking komen voor een contract. RBC zou ook een centrumspits op proef krijgen, maar deze bleek niet transfervrij, waardoor de stage is afgelast. Vandaag speelt RBC haar derde oefenduel tegen VV Hoeven in Hoeven. De wedstrijd begint om 19.00 uur. (RBC.surft.nl)

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!