Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

'Tottenham beek Robin van Persie'


8 maart 2004 - Robin van Persie gaat mogelijk toch in de Premier League spelen. Afgelopen zondag zat de directeur voetbalzaken van Tottenham Hotspur, David Pleat voor hem op de tribune bij Feyenoord - SC Heerenveen (2-2). De Engelsen kwamen achteraf gezien overigens enigszins voor niks, want Van Persie kwam pas 25 minuten voor tijd in het veld.

Tottenham zou nu haar kans willen grijpen, nu Arsenal enkele weken geleden af zag van een overname van Van Persie. De koploper in de Premier League koos toen voor de Spaanse aanvaller Reyes. Feyenoord wil zoals bekend de speler komende zomer verkopen aangezien men dan nog geld kan ontvangen voor de aanvaller die nog een contract heeft tot volgend jaar zomer (2005). Tottenham bekeek ook de Finse middenvelder Mika Vayrynen van Heerenveen.Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!