Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

Maaskant kon ook naar Djurgardens en Antwerp


8 maart 2004 - Robert Maaskant is volgend seizoen trainer van Willem II, maar de oefenmeester kon ook naar het Zweedse Djurgardens IF, de club van Geert den Ouden. 'Ik kon opnieuw bijtekenen bij RBC, naar FC Antwerp of Djurgardens IF in Zweden, Willem II en naar een subtopper in de eredivisie die zijn naam verder niet genoemd wil hebben', aldus Maaskant in BN De Stem. De coach wil nog altijd Maikel Aerts meenemen naar Tilburg.


Maaskant in BN De Stem: 'Ik heb Geert de Vlieger er graag bij, maar nu hij niet betaalbaar is willen wij Maikel Aerts graag hebben. We hebben hem inmiddels een mooie aanbieding gedaan maar Maikel wil nog wat bedenktijd.' Willem II had aangegeven voor eind februari een antwoord te willen van Aerts, maar daar is niets over naar buiten gekomen. Het is duidelijk dat Aerts zich niet laat opjagen en daarnaasy ook nog altijd de mogelijkheden bij RBC bekijkt.

Zoals eerder bekend werd, wil RBC verder met Juan Viedma. Naast Viedma komt ook Bjorn Daelemans in aanmerking voor een contractverlenging. De aanvaller zal zich dan wel moeten schikken in een rol als reserve. Daelemans: 'Op dit moment ga ik daar zeker niet mee akkoord'. Ook voor Viedma speelt de kans op een basisplaats in het team van volgend seizoen een grote rol. Naar verwachting zal het nog wel enige tijd duren voordat bekend wordt wat de twee spelers beslissen. (www.rbcroosendaal.nl)Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!