Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

FC Lisse legt Tom Zoontjes vast


24 mei 2009 - FC Lisse heeft haar selectie versterkt met drie spelers van Telstar en twee van Haarlem. Tom Zoontjes is waarschijnlijk de meest bekende naam die de overstap maakt naar de zaterdaghoofdklasser.

De 24-jarige Zoontjes doorliep de jeugdopleiding van AZ en zou daar het eerste elftal halen. Om ervaring op te doen werd Zoontjes in 2005 verhuurd aan Sparta Rotterdam. Uiteindelijk werd de verdediger te licht bevonden en maakte hij in 2007 de overstap naar Telstar.

Jason Essenboom en Ferdi Sonmez maken de overstap van Haarlem naar FC Lise, beide aanvallers kwam het afgelopen seizoen voornamelijk uit voor Jong Haarlem. Van Telstar komen doelman Mark de Vries en verdediger Edwin Dekkers over.

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!