Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

Arnautovic persoonlijk rond met Chelsea


25 mei 2009 - Marko Arnautovic heeft een persoonlijk akkoord bereikt met Chelsea, zo meldt het Algemeen Dagblad. Chelsea moet het nog wel eens worden met FC Twente over de transfervoorwaarden. De Engelse topclub wil vooralsnog niet verder gaan dan 12 miljoen euro, terwijl FC Twente 15 miljoen euro verlangd.

De negentienjarige aanvaller uit Oostenrijk leek eerder voor de Italiaanse topclub Inter Milaan te kiezen. De aanvaller sprak zelfs met een delegatie van de kampioen van de Serie A. Toen echter Cheslea zich meldde was Arnautovic er snel uit, de Engelse Premiership geniet zijn voorkeur.

Mocht de transfer van Arnautovic naar Chelsea doorgang vinden dan zal het de grootste transfer uit de clubhistorie worden. Op dit moment is dat nog de transfer van Jan Vennegoor of Hesselink naar PSV.

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!