Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

Ibrahimovic kan nog niet imponeren


8 maart 2004 - Zlatan Ibrahimovic is langzaam aan terug aan het komen in het eerste elftal van Ajax. De Zweedse aanvaller maakte vanavond zijn rentree in een wedstrijd van Jong Ajax tegen FC Twente. Ibrahimovic speelde ruim een uur mee en miste natuurlijk nog het nodige spelritme om vandaag al te imponeren.


Zlatan Ibrahimovic was enige tijd uit de roulatie vanwege een liesoperatie vlak voor de winterstop. De lange Zweed tobde al langer met zijn lies, maar besloot lange tijd te wachten met een operatie. Vandaag stond hij sinds maanden weer in het veld.

Ook de Zweedse aanvaller kon niet voorkomen dat Ajax de volle buit pakte in in Enschede tegen Jong FC Twente. Zodoende kon Ajax niet profiteren van de misstap die Feyenoord deed thuis tegen Jong Volendam (3-3). Feyenoord blijft daardoor nog altijd aan kop in de beloftencompetitie.

'In de eerste helft was Zlatan, en ook Aboraa, niet balvast. We speelden in de kleine ruimte en bij balverlies liepen we achter de feiten aan'', verklaarde Van 't Schip op Ajax.nl. ,,Zo konden we dus geen druk uitoefenen op de tegenstander. Al met al onderscheidde Zlatan zich nog niet.'' Na een uur was het wel welletjes voor Ibrahimovic en werd hij vervangen door Michael Krohn-Dehli.Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!