Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

Jeugdinternational kiest voor Willem II


26 mei 2009 - Niet Ajax, Feyenoord of Arsenal maar Willem II is de nieuwe club van Rangelo Janga. De aanvaller maakt de overstap van Excelsior naar Willem II. De talentvolle speler was de afgelopen weken nog actief met Oranje onder 17 op het Europees Kampioenschap in Duitsland. Janga tekende voor drie seizoenen.

Een groot aantal clubs had belangstelling voor Janga maar de speler in kwestie geeft de voorkeur aan een voortzetting van zijn loopbaan in Tilburg. In het voorbije seizoen werd Janga nog verkozen tot beste speler in de Eredivisie voor B-junioren. Ondanks deze prijs was Janga bij Oranje onder 17 geen basiskracht.

Hoofd jeugdopleidingen Jan van Loon van Willem II: "Wij zijn blij dat Rangelo voor ons kiest. Hij is een enorm talent en zal vanaf het komende seizoen deel uitmaken van het beloftenteam. Hij mag nog wel in de A1 spelen, maar voor zijn ontwikkeling is het van belang dat hij direct start in het beloftenteam."

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!