Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

'Feyenoord toont belangstelling voor Tuyp en Duits international'


9 maart 2004 - Feyenoord is in een vergevorderd stadium met verdediger Jean-Paul Saeijs die zeker de komende twee seizoenen aan Excelsior zal worden verhuurd. Dit is mogelijk ook het geval bij de jonge aanvaller van Fortuna Sittard Prince Rajcomar. Voor de eigen selectie zou men graag Jack Tuyp van FC Volendam aantrekken. Tevens bekijkt men komend weekend Duits international Benjamin Lauth van 1860 München.


Feyenoord heeft zich zoals gezegd versterkt met verdediger Jean-Paul Saeijs van ADO Den Haag. De verdediger zal in de Kuip een vijfjarige contract ondertekenen. Saeijs is bezig aan zijn zesde seizoen in het Zuiderpark. Het is de bedoeling dat hij per 1 juli van dit jaar naar Rotterdam komt, maar dan wel in eerste instantie naar Excelsior. Feyenoord wil de 25-jarige namelijk één of twee seizoenen in Kralingen onderbrengen.

Naast Saeijs wil Feyenoord Jack Tuyp in de zomer toevoegen naar Rotterdam halen. Tuyp zou volgens Voetbal International hoofdredacteur Johan Derksen wel gewoon bij Feyenoord gaan spelen. Feyenoord heeft zijn club Fc Volendam inmiddels op de hoogte gebracht van de interesse.

Volgens RTL text heeft Feyenoord ook serieuze belangstelling voor Prince Rajcomar, aanvaller van Fortuna Sittard. Ook Rajcomar zou eerst uitgeleend gaan worden aan Excelsior als Feyenoord er in slaagt hem aan te trekken. Fortuna meldde vandaag dat het de optie op een verlenging van het contract van Rajcomar voor twee jaar heeft gelicht. 'Vanaf het moment dat de optie is gelicht kunnen geïnteresseerde clubs zich melden', zei een woordvoerder van De Limburgers. Dit zou Feyenoord nu dus hebben gedaan.

Feyenoord heeft interesse in de 22-jarige Duitse middenvelder / aanvaller Benjamin Lauth van 1860 München. De Duits international zal komend weekend al worden bekeken door Ruud Gullit. Lauth is dé revelatie van dit seizoen bij 1860 München. Dit seizoen maakte hij al negen goals. Vorig jaar februari maakte hij zijn debuut voor het nationale team van Duitsland. De middenvelder zou een overgang naar Feyenoord als een grote stap vooruit zien. (www.fr-fans.nl)Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!