Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

Vanavond finale Champions League


27 mei 2009 - Naast Eto’o is Lionel Messi een van de grootste troeven van Barcelona in de Champions League-finale op 27 mei in Rome tegen Manchester United. Dit blijkt uit de noteringen op Unibet. Zo is de kans aanzienlijk dat deze geslepen speler scoort (3,10:1).

Eto’o staat op 2,95:1. Verder levert het 7,50 x de inzet op als Messi als eerste de bal tegen de touwen trapt. Desondanks laten de cijfers zien dat Manchester United licht favoriet is voor de eindzege (2,65:1 versus 2,75:1 voor Barcelona).

Mensen die tijdens de wedstrijd willen inspelen op ontwikkelingen worden bij Unibet op hun wenken bediend. Live wedden is mogelijk. Er kan ingezet worden op de einduitslag, wie als eerste scoort, en wie er scoort vanaf de penaltystip. Mocht bijvoorbeeld Barcelona scoren vanaf elf meter dan levert dat 8 maal de inleg op.

De volledige lijst met noteringen is te vinden op www.unibet.nl

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!