Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

Bloemendaal kan tekenen bij Go Ahead


27 mei 2009 - Ooit was Mark Bloemendaal een van de grootste talenten in Nederland. Het talent is er nog altijd maar wel had de middenvelder problemen met discipline. De Graafschap liet de twintigjarige middenvelder onlangs transfervrij vertrekken, Go Ahead Eagles verwelkomt hem met open armen.

Bloemendaal was een week op proef bij Go Ahead Eagles en maakte een goede indruk. Niet voor niets deed de club uit Deventer de middenvelder een contract voor ee nseizoen.

"Ik ben absoluut overtuigd van Marks voetbalkwaliteiten", aldus Andries Ulderink, trainer van Go Ahead Eagles, in De Gelderlander. "We hebben hem een aanbieding gedaan zoals hij er op dit moment voorstaat."

Bloemendaal ziet een overgang wel zitten: "Een leuke club en een leuke groep." Toch is er ook nog twijfel omdat er meer clubs belangstelling hebben. "Er is nog een andere club uit de eerste divisie die mij een aanbieding wil doen. Het belangrijkste is dat ik aan spelen toekom."


Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!