Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

Leonardo wil bij Ajax blijven


28 mei 2009 - Leonardo staat nu toch open voor een langer verblijf bij Ajax. Aanvankelijk wilde de Braziliaanse aanvaller hier niets van weten maar nu Martin Jol aan de slag gaat als trainer in Amsterdam staat Leonardo wel open voor contractverlenging.

"De situatie is nu heel anders", aldus de aanvaller in De Telegraaf. "En ik denk dat ik belangrijk kan zijn voor Ajax." Leonardo heeft bij zijn zaakwaarnemer Rob Jansen het verzoek neergelegd om te gaan praten met Ajax.

"Hij zal Danny Blind vragen of de club ook met mij verder wil. Ik sta er in elk geval voor open." Leonardo kent Jol van de periode dat die trainer was van RKC Waalwijk. "Ik ken hem uit zijn RKC-tijd en hij lijkt me een goede trainer. Ik denk dat hij de spelers het vertrouwen kan geven dat ze nodig hebben."


Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!