Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

RKC Waalwijk mag hopen op Eredivisie


28 mei 2009 - RKC Waalwijk mag hopen op promotie naar de Eredivisie terwijl De Graafschap zich moet opladen voor een mogelijk laatste kans van klassebehoud. Vandaag won RKC Waalwijk namelijk in het eigen Mandemakers Stadion met 2-0 van De Graafschap.

Er is veel werk aan de winkel voor De Graafschap-coach Darije Kalezic. Zijn ploeg begon weliswaar prima aan het duel maar moet daarna als nel het initiatief laten aan RKC Waalwijk dat de bovenliggende partij werd.

Vlak na rust zou RKC Waalwijk twee keer tot scoren komen. Na vijftig minuten spelen was het Ferne Snoyl die de score opende, drie minuten later stond ook de 2-0 op het bord. Ditmaal was het Fred Benson die tot scoren kwam. Daarna moest toch echt De Graafschap komen.

De Superboeren zette alles op alles om terug in het duel te komen. Luuk de Jong was dichtbij maar RKC-doelman Jurgen Wevers kon de bal keren. Scheidsrechter Kevin Blom moest maar liefst acht minuten bijtellen vanwege een aantal blessuregevallen. Het lijkt er zelfs op dat De Graafschap-verdediger Stephan Keller niet van de partij zal zijn. Keller liep vandaag een flinke hoofdwond op.

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!