Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

Blessure Fleur valt toch mee


9 maart 2004 - De ernst van de blessure van Melvin Fleur valt toch mee. Tenminste als men het vergelijkt met de eerdere berichtgeving. De kruisband is namelijk niet afgescheurd. 'Besloten is de voorste kruisband niet te vervangen maar door training weer op peil te krijgen. Voorlopig is het wel zo dat die band bijna functieloos is geworden', aldus Fleur in BN De Stem. Over de herstelperiode valt niet veel te zeggen. Melvin Fleur moet zich vandaag weer in het ziekenhuis melden.

Afgelopen vrijdag onderging de verdediger een kijkoperatie. Dr. Van Rijssen verwijderde een stuk los kraakbeen in de knieholte en constateerde een weliswaar aangetaste maar niet ernstig beschadigde meniscus. Fleur in BN De Stem: 'De beschadiging van de meniscus is niet zo ernstig dat deze zich niet zelf kan herstellen. Er is al met al natuurlijk wel tijd voor nodig. Hoeveel tijd, daar kan ik nu nog geen zinnig woord over te zeggen.' (www.rbcroosendaal.nl)

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!