Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

Feyenoord en PSV nog altijd in de race voor Cocu


9 maart 2004 - Als we de Spaanse krant El Mundo Deportivo moeten geloven, is Feyenoord nog steeds in de race om Phillip Cocu in de zomer over te nemen van FC Barcelona. PSV zou de beste papieren hebben om de international terug te halen naar de club, maar de Rotterdammers 'zijn ook een goede mogelijkheid', zo meent de Catalaanse website.


De middenvelder heeft eerder al te kennen gegeven graag terug te willen keren naar de Eredivisie. Toekomstig Feyenoord coach Ruud Gullit zou -vlak nadat hij werd aangesteld bij Feyenoord- al contact hebben gehad met Cocu over een eventuele komst van de speler naar De Kuip.

Over de interesse van Ajax werd niets geschreven. Cocu speelde van 1995 tot 1998 bij PSV. Eerder kwam hij al twee seizoenen uit voor AZ en vijf voor Vitesse. Bij Barcelona is de 33 jarige middenvelder bezig aan zijn zesde seizoen. (www.fr-fans.nl)Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!