Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

Van der Leegte blijft ADO Den Haag trouw


10 maart 2004 - Tommie van der Leegte speelt ook de komende seizoenen voor ADO Den Haag. De aanvoerder had bij de Residentieclub een aflopend contract maar bereikte vandaag een akkoord over een nieuwe verbintenis. Op korte termijn zal Van der Leegte een nieuwe twee-jarig contract tekenen bij de nummer vijftien van de Holland Casino Eredivisie.


Tommie van der Leegte in het persbericht wat ADO Den Haag stuurde: "Ik had aan het einde van vorig seizoen een aantal opties, maar heb toen vanwege het potentieel en de ambities voor ADO Den Haag gekozen. Al snel bleek dat ik de juiste keuze had gemaakt. ADO is een echte voetbalclub en de sfeer binnen de club is bijzonder goed. Het Zuiderparkstadion kent bovendien een geweldige, bijna Engelse ambiance; binnen de lijnen wordt er veel strijd geleverd en vanaf de tribunes word je 90 minuten lang ondersteund."

Opnieuw Van der Leegte: "De clubleiding heeft de afgelopen maanden de ambities benadrukt met het aantrekken van de vier versterkingen tijdens de winterstop en het vastleggen van Sjaak Polak voor de komende seizoenen. Ik ben er van overtuigd dat ADO - zeker met de komst van het nieuwe stadion - op termijn een positie in het linkerrijtje gaat innemen en daar wil ik graag een rol in spelen."

Van der Leegte speelde eerder voor PSV, FC Twente en RKC Waalwijk. De 26 jarige middenvelder speelde tot dusver 201 competitieduels en kwam tot een aantal van vijftien doelpunten.Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!