Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

Noorse verdediger claimt interesse Feyenoord


10 maart 2004 - Feyenoord gaf al eerder aan op zoek te gaan naar een verdediger in het buitenland. Vandaag claimt Oyvind Svenning van GIF Sundsvall de interesse van Feyenoord te hebben getrokken. De 24 jarige verdediger was onlangs nog tevergeefs op proef bij Southampton en kwam ook niet tot een akkoord met Rosenburg.


De Rotterdamse club bekeek al diverse verdedigers. Kompany (Anderlecht) en Mexes (Auxerre) bleken te duur, volgens insiders zijn de verhuurde spelers Sprockel, Loovens (Excelsior) als wel Olfers (RKC Waalwijk) nog niet rijp voor de grote stap. Het is onduidelijk of Svenning wel in het plaatje past van Feyenoord. Met 1.92 meter lengte en een gewicht van 92 kilo straalt hij waarschijnlijk wel iets uit.Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!