Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

NEC moet het voorlopig doen zonder Barreto


10 maart 2004 - NEC zal het voorlopig moeten stellen zonder Edgar Barreto. De 19-jarige middenvelder raakte vanochtend op de training geblesseerd aan zijn knie en de kans is groot dat hij dit seizoen niet meer in actie komt.Onderzoek in het ziekenhuis wees uit de Paraguyaanse jeugdinternational een binnenband van zijn rechterknie heeft ingescheurd en bovendien bandletsel aan zijn rechterenkel heeft opgelopen.

Volgens fysiotherapeut Cees van der Linden zal het herstel van Barreto zo'n 8 weken vergen en is het uiterst twijfelachtig of hij dit seizoen nog wel in actie kan komen voor NEC. Ook Niedzielan raakte op de training geblesseerd, de Poolse aanvaller liep een liesblessure op. Zijn inzetbaarheid komend weekend tegen FC Twente is twijfelachtig. (www.forzanec.nl / www.nec-nijmegen.nl)Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!