Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

Feyenoord heeft Fernandez binnen


10 juni 2009 - Feyenoord heeft zich zoals verwacht versterkt met Dani Fernandez. De 26-jarige Spanjaard kwam de afgelopen twee seizoenen uit voor NEC. Ook de komende seizoenen zal Fernandez gaan werken onder Mario Been. Fernandez tekende namelijk een driejarig contract bij Feyenoord.

Mario Been is blij met zijn eerste versterking als trainer van Feyenoord. De nieuwe trainer van de Rotterdammers op de website van Feyenoord. "Hij is een technisch sterke, oprukkende rechtervleugelverdediger. Van zulke spelers hou ik."

Ondanks de huidige situatie bij Feyenoord komt het dus toch tot een transefer. "Zijn transfer is mogelijk gemaakt door externe financiers die Feyenoord een warm hart toedragen en de club aan versterkingen willen helpen nu zij daar zelf de middelen niet voor heeft", aldus algemeen directeur Eric Gudde op Feyenoord.nl

Door de komst van Dani Fernandez naar Feyenoord lijkt de club afscheid te willen nemen van Dwight Tiendalli. De verdediger heeft in Rotterdam nog een doorlopend contract. Eerder nam Feyenoord al afscheid van Serginho Greene.

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!