Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

'Van Bommel en Kezman willen niet bijtekenen'


11 maart 2004 - Volgens het Algemeen Dagblad wil PSV op korte termijn de volgend jaar aflopend contracten van Waterreus, Bouma, Van Bommel, De Jong, Kezman en Rommedahl verlengen. Kezman zou sowieso niet willen bijtekenen en hoopt op een transfer komende zomer anders kan hij in de zomer van 2005 transfervrij vertrekken. Ook Van Bommel lijkt niet te zwichten voor een nieuw contract bij PSV.


PSV kan niet anders als beide spelers komende zomer verkopen. De Eindhovense club kan niet aan kapitaalvernietiging doen. Wilfred Bouma en John de Jong lijken op korte termijn een nieuwe verbintenis te ondertekenen. Gesprekken met Ronald Waterreus en Dennis Rommedahl moeten nog worden opgestart.Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!