Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

Heerenveen trekt reservedoelman Sparta aan


11 maart 2004 - Brian Vandenbussche verlaat Sparta. De 22-jarige doelman tekende een tweejarig contract bij Heerenveen. Zijn contract met Sparta liep dit seizoen af en zou niet worden verlengd. Bij Heerenveen neemt hij de plaats in de selectie in van Hans Vonk die zijn aflopende contract heeft verlengd. De jonge talentvolle Boy Waterman krijgt waarschijnlijk de kans als eerste doelman bij de Friezen.


Vandenbussche, afkomstig uit het Belgische Blankenberge, werd in de periode-Frank Rijkaard (seizoen 2001/2002) van Club Brugge naar Sparta gehaald. De toen net 20-jarige goalie verdedigde dat seizoen vier keer het doel van de hoofdmacht; vorig seizoen zouden nog negen wedstrijden volgen. Na de terugkeer van Frank Kooiman van PSV belandde hij op de reservebank. (Rotterdams Dagblad / www.rd.nl)Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!