Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

Griekse verdediger op proef bij Roda JC


16 juli 2003 - Roda JC heeft de Griek Giorgos Diamatis op proef. De verdediger kan transfervrij vertrekken bij Akratitos waar hij een aflopend contract heeft. Gisteren speelde de 24 jarige al mee in een oefenduel tegen de Heerlense tweedeklasser NEC '92.

De Griek, die enkele maanden onder Frans Adelaar werkte bij Akratitos totdat de coach opstapte in Athene, maakte gisteren geen grote indruk. Roda JC verwachtte ook niet al te veel van hem omdat de linksbenige verdediger pas enkele uren in Nederland was. Morgen moet Diamatis er wel staan, Roda JC speelt dan tegen Schalke '04 en de verdediger krijgt een eerlijke kans een contract te verdienen.

Roda JC benadrukt wel dat de selectie eigenlijk rond is. Mocht Diamatis daadwerkelijk een versterking blijken dan zal er worden gepraat, de verdediger zal echter niet voor de breedte worden gekocht. Gisteren won Roda JC overigens met 11-0 van NEC '92, Anastasiou maakte vier treffers.

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!