Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

Foppe de Haan nieuwe bondscoach Jong Oranje


11 maart 2004 - Foppe de Haan blijft in de voetballerij actief. De coach van SC Heerenveen die aan het einde van het seizoen het betaald voetbal vaarwel zal zeggen, gaat aan de slag bij de KNVB. De Haan is de nieuwe bondscoach van Jong Oranje die haar pijlers de komende jaren moet richten op kwalificatie voor de Olympische Spelen van 2008 in China.


De Haan is de nestor van het trainersgilde in Nederland. Al sinds 1985 is de voormalig gymnastiek docent actief bij SC Heerenveen, sinds oktober 1992 non stop als hoofdcoach. Bij de KNVB tekende De Haan een vier-jarig contract. De KNVB hoopt met De Haan en Oranje Onder 21 ook kwalificatie af te dwingen voor het EK voor spelers onder 21 jaar in 2006.Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!