Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

NAC wil door met vijftal


11 maart 2004 - NAC Breda heeft te kennen gegeven de contracten met Csaba Feher, Tamas Petö en aanvoerder Rob Penders te willen verlengen. Het drietal heeft nog een contract tot volgend jaar zomer, NAC wil voorkomen dat ze dan transfervrij kunnen vertrekken. Ook de jonge middenvelder Ronnie Stam en reserve doelman Arno van Zwam kunnen rekenen op een aanbieding voor een nieuw contract.


Ronnie Stam en NAC zouden inmiddels al op de hoofdlijnen rond zijn over een nieuw contract wat zal lopen tot de zomer van 2007. Van Zwam heeft een contract tot komende zomer en kan mogelijk de naar Feyenoord vertrekkende Gabor Babos gaan vervangen. Het is onbekend wat Feher, Petö en Penders van plan zijn. Voor Feher bestaat er belangstelling van Feyenoord.Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!