Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

Revalidatie De Guzman duurt langer


16 juni 2009 - De revalidatie van Jonathan de Guzman verloopt trager dan verwacht. Om die reden zal de voormalig jeugdinternational met Canadese roots aanstaande zondag nog niet present zijn op de eerste training van Feyenoord.

De Guzman is herstellende van een vervelende meniscusblessure. De middenvelder heeft in Rotterdam nog een contract tot de zomer van 2010. Feyenoord wil voorkomen dat De Guzman transfervrij uit Rotterdam vertrekt en hoopte de middenvelder nog deze zomer te verkopen. Nu het revalidatietraject langer duurt dan verwacht is het nog de vraag of dat mogelijk is.

Ron Vlaar lijkt aanstaande zondag wel zijn opwachting te maken op de training. De verdediger liep de afgelopen twee seizoenen een zware knieblessure op. Aanstanade zondag kan hij mogelijk aan delen van de training deelnemen. Met een eventuele terugkeer van Vlaar vergroot Mario Been zijn mogelijkheden in het centrum van de verdediging.

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!