Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

NEC eindigt thuisreeks FC Twente


12 maart 2004 - NEC won vandaag weer eens. In Enschede waar FC Twente dit seizoen toch vaak heer en meester is won de ploeg van Johan Neeskens met maar liefst 5-2. Zoals bekend heeft NEC te maken met een tweede helft syndroom, men ging vaak met een voorsprong de rust in maar gaf deze in de tweede helft vaak weg. Op basis van enkel de eerste helft zou NEC bovenaan staan in de competitie, gelet op de tweede helft onderaan.


De nieuwelingen Edgar Barreto en Andrezj Niedzielan moesten de wedstrijd vanwege blessures die men opliep op de training afgelopen week voorbij gaan. Beide teams hielden zich in de eerste helft goed in evenwicht, de score was bij rust dan ook netjes verdeeld. Rob Wielaert scoorde voor NEC, Adil Ramzi deed dat voor FC Twente.

Na rust liep NEC snel uit na een 3-1 voorsprong door goals van Peter Wisgerhof en Zico Tumba. Met deze stand moest FC Twente coach Vandereycken, die zijn topscorer N'Kufo vanwege een blessure moest missen, ook wel ingrijpen. De Visscher en Gakhokidze kwamen dan ook in de ploeg. Een half uur voor het einde maakte de invaller Jeffrey de Visscher de 2-3.

Daar bleef het voor FC Twente bij. Fabian de Freitas en Rene van Rijswijk scoorde namelijk in de laatste minuten van het duel nog de 2-4 en 2-5. Hiermee is tegelijkertijd een einde gekomen aan de thuisreeks van FC Twente die de afgelopen tien thuisduels niet hadden verloren.Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!