Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

Duizenden fans zien Mario Been training leiden


21 juni 2009 - Mario Been leidde vandaag voor het eerst een training van Feyenoord. Opnieuw waren duizenden toeschouwers op de eerste training van de Rotterdammers gekomen. Er was slecht een echte nieuweling, de Spaanse rechtsback Dani Fernandez.

Ook zagen de Feyenoord-fans Nicky Hofs en Erwin Mulder op het trainingsveld verschijnen. Hofs speelde het voorbije seizoen op huurbasis voor Vitesse terwijl Mulder dat deed voor Excelsior. Hofs staat op de nominatie om verkocht te worden terwijl Mulder mag hopen op een plaatsje onder de lat. Ron Vlaar maakte voor het eerst sinds lange tijd ook weer zijn opwachting. Vlaar was de afgelopen twee seizoenen uit de roulatie vanwegee knieblessures.

Later meer.

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!