Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

Been en Beenhakker kunnen gaan investeren


21 juni 2009 - Mario Been en Leo Beenhakker hebben middelen beschikbaar om de selectie van Feyenoord te kunnen versterken. Been zou graag een centrale verdediger en een aanvaller aan zijn selectie toevoegen.

Been tegenover het ANP: "Vanochtend heb ik met Leo (Beenhakker, red.) gesproken en die vertelde mij dat er mensen zijn die ons financieel willen helpen om ons te versterken", zegt Been. "Ik weet niet de exacte bedragen, maar het zit in elk geval niet dagelijks in mijn zak."

Geld is er dus in Rotterdam om te investeren, externe investeerders hebben dat mogelijk gemaakt. Tot dusver versterkte Feyenoord zich alleen met Dani Fernandez. "En daarmee hebben we al 35.000 seizoenskaarten verkocht. Moet je nagaan hoe dat wordt als we ons echt gaan versterken. Dan moeten we er een extra ring op bouwen", grapte Been.

Versterkingen zijn noodzakelijk zo stelt Been. "We hebben de kwaliteiten om ons in het linkerrijtje te spelen. Maar als we Europees voetbal willen halen, wat onze doelstelling is, dan moeten we echte versterkingen halen. Dan kunnen we pas een echte rol van betekenis spelen."

Voor Nicky Hofs is geen plaats meer in Rotterdam. Vandaag verscheen de middenvelder echter gewoon op de eerste training van Feyenoord. "Hij heeft al met Vitesse gesproken. Tot de tijd dat Nicky een nieuwe club heeft gevonden is hij een volwaardig lid van de selectie van Feyenoord", aldus Been.

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!