Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

Orlando Engelaar neigt voor PSV te kiezen


22 juni 2009 - Orlando Engelaar is terug van een welverdiende vakantie in Florida. De middenvelder zette op zijn vakantie alle aanbiedingen al op een rijtje en neigt voor PSV te kiezen. Ondanks dat een Grieks avontuur bij Panathinaikos financieel veel interessanter is. Daarnaast heeft ook een Engelse club zich gemeld.

De 29-jarige middenvelder vertrekt bij Schalke 04 zoveel is duidelijk. Waar zijn toekomst ligt is op dit moment moeilijk te zegggen. Engelaar hoopt weer in beeld te komen voor het Nederlands Elftal en denkt dat bij PSV meer te kunnen dan bijvoorbeeld bij Panathinaikos. Daarnaast werkte hij de afgelopen drie seizoenen al plezierig samen met trainer Fred Rutten. Echter waar Panathinaikos al rond is met Schalke over de transfersom is PSV dat nog niet.

Edward Burleson, zaakwaarnemer van Engelaar, in het Algemeen Dagblad. "De zaak is compleet uitonderhandeld, Orlando weet precies wat hij kan krijgen bij deze drie clubs. Tijdens zijn vakantie hebben we uitsluitend telefonisch kunnen overleggen, nu praten we gelukkig face to face. Ik verwacht binnen enkele dagen duidelijkheid. Financieel is Griekenland het meest aantrekkelijk, maar er zijn voor Orlando nog veel meer overwegingen."


Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!