Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

Been gaat Castaignos een kans geven


22 juni 2009 - Luc Castaignos lijkt in de voorbereiding op het komende seizoen een kans te krijgen van Mario Been bij de A-selectie van Feyenoord. De pas zestienjarige aanvaller wordt gelinkt aan een groot aantal Europese topclubs waaronder Arsenal.

Been wil de talentvolle aanvaller een tot tweemaal per week mee laten trainen met zijn selectie. "Ik ken Luc Castaignos nog niet goed, maar zijn trainer van B1, Cor Adriaanse, is erg enthousiast over hem," zegt Been in het Algemeen Dagblad. "En dat is Cor niet snel bij een talent. Castaignos is in beeld bij zeer grote clubs, dus moeten ook wij hem perspectief bieden. Hij is pas zestien jaar oud. Maar als je goed genoeg bent, ben je ook oud genoeg. Ik ga straks eens een keer goed met hem praten. Dan vertel ik hem wat wij van plan zijn."


Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!