Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

Transfer Pranjic eindelijk rond


22 juni 2009 - Danijel Pranjic speelt komend seizoen definitief voor de Duitse topclub Bayern Munchen. SC Heerenveen en Bayern Munchen hebben na wekenlang gesteggel elkaar gevonden in de transfersom.

Directeur Yme Kuiper betreurt het vertrek van Danijel Pranjic maar gunt de Kroatisch international zijn transfer. Kuiper op de website van Heerenveen: "Wij hebben Danijel leren kennen als iemand die altijd klaar staat als hij iets voor de club kan betekenen. Hij stond altijd klaar als hij iets voor de club kon betekenen. Als voetballer zullen we Pranjic zeker missen, maar we hebben er begrip voor dat hij deze kans niet kans laten lopen."

"Bayern behoort tot de top tien van Europa. Dat wij hen een speler leveren is een compliment voor het door ons gevoerde beleid. Deze transfer bewijst bovendien dat je als jonge speler niet meteen voor een grote club of het buitenland hoeft te kiezen. Pranjic heeft zich in Friesland vier jaar lang goed ontwikkeld en maakt nu alsnog de stap naar de top."

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!