Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

Toby Alderweireld langer bij Ajax


22 juni 2009 - Ajax heeft zich voor de komende seizoenen verzekerd van de diensten van Toby Alderweireld. De twintigjarige verdediger tekende in Amsterdam een contract tot de zomer van 2014. Zijn oude verbintenis zou in de zomer van 2010 aflopen.

Alderweireld maakte in de winterstop van het voorbije seizoen de overstap van de beloften naar de A-selectie. In totaal zou de Belgische verdediger acht duels in het eerste elftal van Ajax spelen. Ook haalde hij al het Belgisch nationale team, Alderweireld droeg twee keer het shirt van de Rode Duivels.

"Het is mooi om het nieuwe seizoen op deze manier te beginnen”, aldus Alderweireld op Ajax.nl "En het is natuurlijk een bevestiging dat ik het afgelopen seizoen goed gedaan heb. Hoe komend jaar er voor me uit gaat zien, is moeilijk te zeggen. Ik ga in ieder geval weer ontzettend mijn best doen. Het teambelang staat voorop. We moeten als Ajax echt voor de titel gaan. Dat is het belangrijkste."

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!