Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

NAC eenvoudig langs Zwolle


13 maart 2004 - NAC Breda heeft vandaag vrij eenvoudig met 3-1 weten te winnen in eigen huis van FC Zwolle. De openingstreffer werd ingeleid door een fout van Zwolle doelman Van der Werff daarna deed NAC op eigen kracht van zich spreken. Door het resultaat houdt NAC aansluiting op het linkerrijtje in de Holland Casino Eredivisie.


Na 18 minuten kon Ali Boussabon de 1-0 scoren voor NAC nadat Zwolle doelman Van der Werff opvallend in de fout ging. Boussabon deed dit ook en maakte de openingstreffer. Vier minuten later was het al Nourdin Boukhari die de 2-0 maakte, daarmee leek het duel beslist.

Na 25 minuten ging Orlando Engelaar op het middenveld echter in de fout dit stelde Jasar Takak in staat de aansluitingstreffer te maken. Zwolle was weer terug in het duel. Een half uur voor het einde maakte de derde Marokkaanse aanvaller voor NAC het derde doelpunt. Na Boussabon en Boukhari was het nu dus Diba die scoorde. NAC pakt dus de drie punten.Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!