Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

Pranjic betaalde zelf mee aan transfer


22 juni 2009 - Danijel Pranjic heeft zelf een prominente rol gespeeld in de totstandkoming van zijn transfer naar Bayern Munchen. De Kroatisch international laat weten zelf het verschil tussen vraag en aanbod te hebben bijgelegd, een bedrag van 700.00 euro.

"Ik heb besloten om het verschil tussen vraag en aanbod zelf op te hoesten. Bayern wilde zeven miljoen euro voor me betalen en Heerenveen 7,7 miljoen euro voor mij ontvangen. Ik werd vandaag gebeld dat er nog altijd een probleem over de vraagprijs tussen beide clubs. Toen heb ik besloten om het maar uit eigen zak te betalen", aldus Pranjic tegenover Voetbal International.

Pranjic tekende vervolgens een contract voor drie seizoenen bij Bayern Munchen, wel kijkt hij met bittere nasmaak terug op Heerenveen. "Ik heb vier hele mooie jaren gehad bij SC Heerenveen. Ik ben ontzettend blij met de transfer naar Bayern, maar enorm teleurgesteld over hoe dit allemaal gegaan is."

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!