Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

Heerenveen toch langs Volendam


13 maart 2004 - Heerenveen blijft druk zetten op Feyenoord en AZ. Vandaag won men in eigen huis van FC Volendam mogelijk wel de moeilijkste wedstrijd van de afgelopen weken. De afgelopen speelrondes hoefde men zich niet op te laden voor de thuisduels tegen Ajax en PSV als wel het uitduel tegen Feyenoord. Vandaag bracht een doelpunt in de slotfase pas de beslissing voor Heerenveen.


Gerald Sibon opende al na zeven minuten de score in het duel. Heerenveen ging door op een grote voorsprong maar wist de kansen die men kreeg niet te benutten, onder meer Sibon en Vayrynen kregen voldoende mogelijkheden op een doelpunt mee te pikken. 1-0 was ook de ruststand.

Twintig minuten voor het einde kwam Volendam echter terug in het duel. Van Zaanen scoorde de 1-1. Tien minuten later was het echter Hakansson die Heerenveen weer op voorsprong bracht, daar bleef het ook bij al was Jack Tuyp met een schot op de paal nog dicht bij de gelijkmaker.Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!