Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

Groningen ontkent transfer Marcus Berg


23 juni 2009 - Marcus Berg vertrekt niet naar Ajax. Hans Nijland, algemeen directeur van FC Groningen, verwijst de geruchten over een aanstaande transfer naar het rijk der fabelen.

Dagblad De Pers kwam vandaag met een artikel dat Ajax afzag van Eljero Elia en haar vizier had gericht op Marcus Berg. Ajax zou met FC Groningen al een akkoord hebben bereikt over een transfersom van 10 miljoen euro. De deal zou bekend worden als Groningen zelf een vervanger voor Berg had aangetrokken.

Nijland stelt tegenover RTV Noord dat dit niet het geval is. Sterker nog op dit moment heeft geen enkele club zich gemeld voor een selectiespeler van FC Groningen. Momenteel is Marcus Berg in eigen land actief op het Europees Kampioenschap voor spelers onder 21 jaar.

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!