Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

Defensieve versterking SC Heerenveen


23 juni 2009 - SC Heerenveen heeft vandaag haar verdediging verder versterkt. Gerry Koning (FC Volendam) en Igor Djurica (Vojvodina Novi Sad) zijn met ingang van komend seizoen spelers van de Friezen.

De 29-jarige Koning komt transfervrij over van FC Volendam. Koning had een aflopend contract bij FC Volendam. In Friesland tekende Koning een contract voor twee seizoenen met een optie op een derde jaar. Eerder speelde Koning voor RBC Roosendaal en Excelsior.

De 24-jarige Djuric is viervoudig Servisch international en kost de bekerwinnaar volgens de laatste berichten anderhalf miljoen euro. De 1.92 meter lange verdediger zette vandaag zijn handtekening onder een contract met een looptijd van vier jaar, tevens is er een optie voor een vijfde contractjaar.

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!