Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

Heerenveen ontkent aanteigingen Pranjic


23 juni 2009 - Heereenveen-directeur Yme Kuiper heeft vol verbazing gereageerd op de uitlatingen van Danijel Pranjic. De Kroatisch international stelde dat hij zelf door 700.000 euro neer te leggen verantwoordelijk is voor de inmiddels afgeronde onderhandelingen tussen Heerenveen en Bayern.

Kuiper op de website van Heerenveen: "Danijel heeft geen reden om boos of teleurgesteld te zijn in Heerenveen, wij hebben alles heel transparant laten verlopen. Er is gewoon onderhandeld en wij zijn soepel geweest. De suggestie die nu ontstaat dat Pranjic aan sc Heerenveen ‘zeven ton uit eigen zak’ zou betalen klopt absoluut niet."

"In mei hebben we met Danijel en zijn zaakwaarnemer Sören Lerby gesproken, omdat hij graag zijn verkoopprijs wilde weten. Ook is er toen door een buitenlandse agent al gevraagd naar onze vraagprijs. Normaal gesproken doen wij daar geen uitlatingen over, maar we hebben hem vanwege zijn staat van dienst voor de club wel een indicatie willen geven. Dat was een heel redelijk bedrag, en daar kon hij zich in vinden. Blijkbaar zijn de panelen gaan schuiven, en is er later een andere mening over het bedrag ontstaan."

"Als de transfer via de normale weg zou zijn verlopen, was er geen onduidelijkheid geweest. Normaal gaan eerst de clubs om tafel om tot een akkoord te komen. Maar tot onze verbazing gebeurde dat in dit geval niet. Danijel sloot, voorafgaand aan de onderhandelingen tussen de clubs, al een persoonlijk akkoord voor drie jaar met Bayern . Hij wist op dat moment onze minimumprijs. Pas nadat Danijel al gekeurd was, nam Bayern München contact met ons op."

"Wij zijn gisteren (maandag, red.) naar München geweest en hebben gesproken over het verschil in vraag en aanbod. Dat was nog een substantieel bedrag, maar uiteindelijk hebben de clubs een overeenkomst kunnen sluiten, waarbij sc Heerenveen zich zeker soepel heeft opgesteld. Op de terugreis hoorden wij van Peter van der Meeren (sportredacteur van de Leeuwarder Courant, red.) dat Pranjic salaris bij Bayern had moeten inleveren ten opzichte van zijn eerdere persoonlijke akkoord met de club. Feit blijft dat dit niet was gebeurd als de normale procedure was gevolgd. De suggestie die nu ontstaat dat Pranjic aan sc Heerenveen ‘zeven ton uit eigen zak’ zou betalen klopt dus absoluut niet. Hoe Bayern dat met Pranjic heeft geregeld is hun zaak, wij hebben ons heel netjes opgesteld. We betreuren het dat Danijel daar nu iets over roept, want dat is echt iets tussen Bayern en Pranjic. sc Heerenveen gunt Danijel uiteraard zijn droomtransfer, want hij heeft enorm veel voor de club betekend."

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!