Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

Advocaat Fortuna verwacht geen hoger beroep


23 juni 2009 - Fortuna Sittard ziet een eventueel hoger beroep van de KNVB tegen de uitspraak van de Utrechtse rechtsback met vertrouwen tegemoet. De KNVB moet voor woensdag uitsluitsel geven of het al dan niet beroep zal aantekenen.

De rechtbank van Utrecht oordeelde dat de voetbalbond fouten heeft gemaakt in de procedure omtrent de intrekking van de betaald voetbal licentie van Fortuna Sittard. Om die reden moet de KNVB Fortuna Sittard alsnog opnemen in het speelschema voor het seizoen 2009/2010. Eerder ging de KNVB uit van een competitie zonder Fortuna Sittard.

Fortuna-raadsman Maarten Schepel stelde tegenover L1 dat hij niet verwacht dat er een hoger beroep komt. Schepel: "Op de eerste plaats omdat de rechter in eerste aanleg duidelijk was. Ten tweede omdat de voetbalbond altijd heeft aangegeven de lopende competitie niet te willen verstoren. Tegen de tijd dat een beroepszaak wordt afgerond, is de competitie met Fortuna al gevorderd. Dat zou voor de nodige problemen kunnen zorgen bij de KNVB."

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!