Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

Caluwe vertrekt mogelijk bij Utrecht


23 juni 2009 - Tom Caluwe lijkt zijn langste tijd bij FC Utrecht te hebben gehad. Door de komst van een aantal nieuwelingen maakt de 31-jarige Belg minder kans op een basisplaats. Daarnaast is het nog altijd een wens om in een andere buitenlandse competitie te spelen.

FC Utrecht probeerde lange tijd het contract met de Belgische middenvelder te verlengen. Die gesprekken liepen tot dusver op niets uit en nu zou FC Utrecht openstaan voor een mogelijke transfer van de sympathieke Belg.

Caluwe stelt dat dit niet helemaal het geval is. De middenvelder tegenover het Algemeen Dagblad: "We waren in onderhandeling over een nieuw, driejarig contract. Ik vond alleen de aanbieding van de club financieel niet goed genoeg. Maar we waren nog bezig."

"Vooralsnog richt ik mij op FC Utrecht. Tenslotte heb ik hier nog een contract van een jaar. Ik vind het ook lekker om hier weer op het veld bezig te zijn. We trainen pittig en fel. Daarbij: ik stond er vorig jaar rond deze tijd veel slechter voor. Ik revalideerde toen van een zware knieblessure. Dus ik mag niet klagen."

De situatie is wel anders geworden voor de middenvelder na de komst van Mertens en Asare. "Dat klopt, er is het een en ander bijgekomen. Iets anders is dat de club de speelwijze verandert. We gaan 4-4-2 spelen. Wat betekent dat voor mij? Ook dat wil ik in het gesprek met Booy graag horen. Dat is belangrijk voor mij. Vandaar dat ik er op dit moment niet al te veel over kan zeggen."

Caluwe sprak al met zijn zaakwaarnemer over de mogelijkehden in het buitenland. "België niet. Maar verder is alles bespreekbaar. Een warm of koud land, het maakt me niet uit. Het gaat er wel om dat het sportief interessant is en dat de financiële randvoorwaarden goed zijn."

Foeke Booy: "Ik neem aan dat Caluwé goed met zijn zaakwaarnemer communiceert. Hij heeft zelf een bepaalde ambitie: hij wil een transfer maken. We hebben gepraat over een verlenging van het contract; daar zijn we toen niet uitgekomen. Er is nu zeer concrete interesse voor Caluwé van een club uit het buitenland." Booy wil niet zeggen om welke club het gaat. "Dit is niet onze keus en het is ook niet zo dat Tom Caluwé bij ons ongewenst is. Dit is zijn ambitie."

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!