Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

Dubbele liesbreuk voor Godee


23 juni 2009 - Een flinke tegenvaller voor Sparta Rotterdam. Joey Godee heeft namelijk een dubbele liesbreuk opgelopen en zal voorlopig uit de roulatie zijn.

Godee geeft de voorkeur aan een operatie zo laat hij opschrijven in het Algemeen Dagblad. "Als ik niet geopereerd word, dan volgt een hersteltraject van minimaal zes weken. Maar dan blijft het hopen dat de klachten helemaal verdwijnen. Als ik wel voor een operatie kies, dan geneest de blessure volledig."

De twintigjarige middenvelder mist in ieder geval een groot deel van de voorbereiding. "Het is balen dat ik de eerste weken moet laten lopen. Maar het is nu vooral zaak om snel fit te worden en dan weer aan te sluiten bij de groep."


Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!